Fără categorie

Vreau cuvinte din suflet, de suflet, pentru suflete

 

Între mine și cuvinte s-a creat o legătură cu totul specială încă de când eram mică. Pentru mine, cuvintele au parfum, gust, culoare, sentiment, zvâc, putere. Încă de mică, sunt în căutarea acelor cuvinte potrivite. În timp, mi-am dat seama că nu e nevoie de termeni sofisticați pentru a transmite ceva. E nevoie de simplitate. De adevăr. De sinceritate. Și de suflet.

Sper că acele cuvinte în care las fărâme din mine și din sufletul meu transmit ceva.

Eu vreau să învăț să las ceva din mine în fiecare cuvânt pe care-l scriu sau pe care-l rostesc. Vreau să găsesc cuvinte cu parfum. Parfum de copilărie, de dragoste, de vară, de primăvară. Cuvinte cu gust. Gust de fructe, gust de pâine caldă de-abia scoasă din cuptor, gust de limonadă. Cuvinte care au culoare. Culoarea răsăritului de-abia născut, culoarea ochilor fericirii, culoarea cerului senin. Cuvinte cu sentimente. Sentiment de iubire, de fericire, de liniște. Cuvinte cu zvâc. Cu zvâc interior, cu zvâc sufletesc. Cuvinte cu putere. Putere de a alina, de a spune ceva, de a înălța.

Vreau să-mi aleg cuvintele cu înțelepciune și fiecare cuvânt ales să aibă drept destinație sufletele celor care (mă) citesc. Vreau cuvinte din suflet, de suflet, pentru suflete.

Dacă ți-a plăcut articolul, poți să-l împărtășești și altora 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.