E ok să ai o zi proastă

12/04/2017 adelina 0 min read 1 Comment

E ok să ai o zi proastă

12/04/2017 Adelina 2 min read 1 Comment

E ok să ai o zi proastă. E ok să vrei să stai tu cu tine. E ok să încerci să filosofezi și să-ți analizezi sufletul. E ok să faci asta, chiar dacă nu ai mereu un motiv serios. Doar poți găsi și singur motive. E ok să îți iei cana de cafea, de ceai sau de ce vrei tu să fie și să asculți muzică tristă cu orele. Sau să te uiți la filme triste, cuibărit în pătură, chiar dacă afară-s 30 de grade. Cu plus. Poate ție ți se pare că în tine sunt 30 de grade cu minus și că e ok să stai puțin deoparte. E ok să ai o zi în care să pui pauză conversațiilor fiindcă ai nevoie de niște timp să-ți pui ție întrebări. Cu rost sau fără rost. E ok să simți că întri în bârlogul tău uneori. Doar nu deranjezi pe nimeni. Hai, și doar știi că nu ești cel mai trist om din lume, chiar dacă zici asta. De fapt, ai o zi proastă. Sau ți se pare ție proastă. Dar e ok să ți se pară. Poate că e ok și să fie – din când în când. E ok să fii puțin bipolar, să treci de la filmele triste la comedii sau desene animate. E ok să stai în pijamale toată ziua și să nu ai chef să te ridici din pat. Fixezi privirea pe tavan și găsești acolo tainele universului – ale universului tuturor sau ale universului inventat de tine. E ok să mai plângi din când în când, că așa-ți vine. Fără motiv. Sau cu motiv. Poate fi și unul banal. E ok să te simți aiureanașpaneînțeles. Doar câteodată. E ok.

E ok să ai o zi proastă. Doar nu face o obișnuință din zilele proaste. Și nu-i răni pe cei care te iubesc. Și pe care îi iubești. Ziua ta proastă nu trebuie să devină și ziua lor proastă.

Poate că zilele care ni se par proaste/chiar sunt proaste sunt doar pentru a ne reîncărca bateriile. Poate că sunt pentru a ne spune hai, suflete, urmează zile cu soare.

imagine preluată de aici

Dacă ți-a plăcut articolul, poți să-l împărtășești și altora 🙂
Adelina

All posts

1 Comment

  • […] am și zile proaste, acele zile care sunt normale, din când în când, și despre care am scris aici, încerc zi de zi să fiu bine cu mine, să mă ascult… și mai ales să văd. Să văd cât […]

  • Leave a Reply

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Cuvinte-cheie

    ×