Fără categorie

Azi e despre Inoza

Cu vreo două zile înainte de bac, am descoperit întâmplător pagina de Facebook care astăzi îmi luminează news feed-ul. Firește că imediat am dat click pe link-ul blogului. Curioasă, am început să citesc postările care sunt de-un umor absolut delicios. Râdeam singură în cameră cu gura până la urechi, că doar asta era atitudinea cea mai potrivită de dinainte de bac. Ce emoții? Ce scenarii? Overthinking? În niciun caz!
Cum nu mă pot abține de fel și sunt foarte sinceră când îmi place ceva, am contactat-o pe Facebook pe autoare. I-am spus că scrie foarte mișto și că-i mulțumesc. Mereu le mulțumesc celor care împărtășesc ceva din frumosul lor. Nu mă așteptam să-mi răspundă atât de repede. În ziua aia nu am descoperit doar un blog fain, ci și un om frumos. Din toate punctele de vedere. Un om foarte deschis, sincer, optimist și cu o energie pozitivă molipsitoare. Așa am perceput-o încă de la început atât din articolele de pe blog, cât și din felul în care mi-a vorbit.

 

Inoza e despre povești. Povești care au, în general, doza de umor potrivită. Nici prea mult, nici prea puțin. Doza necesară care să te facă să râzi cu gura până la urechi. Umorul vine și din nițică autoironie. O autoironie fină, de bun-gust. Umorul își are, totodată, sursele și într-o sinceritate dusă la extrem – da’ zău că e de bine! Dacă o să fiți curioși să dați click (și eu zic că nu e rău deloooc să fiți curioși măcar puțin!), o să descoperiți povești care, la un moment dat, pot face parte din viața oricui. Că doar se întâmplă să gafăm când facem mâncare sau să suferim de una dintre bolile facebookiste, fie că ne dăm sau nu seama. Cred că expresia a face haz de necaz e cea mai potrivită pentru unele dintre postările autoarei. Aș mai adăuga că ea face haz de necaz cu multă pricepere. Și, firește, cu har de a povesti, că doar nu degeaba e storytainer – adică și storyteller, dar și entertainer, combinația perfectă!

 

Nu vă gândiți că poveștile Inozei au doar doze de umor. Rețeta e complexă! Bloggerița vine de multe ori în sprijinul cititorilor săi cu o mulțime de sfaturi ce pot fi urmate atunci când există motivație din partea noastră. De la ea am descoperit terapia reprezentată de Morning Pages, pe care intenționez s-o pun și eu în practică în viitorul apropiat. Tot Inoza oferă, de data aceasta cititoarelor sale, o serie de trucuri de frumusețe care ar putea simplifica viața fiecăreia dintre noi. Cert e faptul că autoarea blogului e și foarte generoasă în a ne oferi sfaturi și trucuri pentru viața de zi cu zi.
Firește că mai sunt o mulțime de lucruri de spus, întrucât Inoza are povești de toate genurile de oferit. Vă las însă pe voi să descoperiți nu doar un blog care vă va însenina ziua, ci și omul fain din spatele său. Bloggerița cu o mulțime de povești pe care le spune așa cum știe ea mai bine, că doar Inozei îi șade bine cu toate poveștile!

 

imagine preluată de aici 

Dacă ți-a plăcut articolul, poți să-l împărtășești și altora 🙂
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.