Categorii și noutăți

14/08/2017 adelina 0 min read No Comments

Categorii și noutăți

14/08/2017 Adelina 2 min read No Comments

Dacă tot mi-am propus să scriu minim două postări pe săptămână și mi-am și stabilit zilele în care să scriu, am zis să îmi bag puțin nasul și în categoriile blogului, că tot mi se păreau puțin neclare cele vechi. Astăzi am șters toate categoriile de dinainte și am introdus altele noi, iar de acum înainte voi fi foarte atentă să încadrez fiecare postare în categoria corespunzătoare. Pentru a clarifica lucrurile, fiindcă am și noutăți, o să scriu mai departe cam ce postări vor intra în fiecare categorie:

Despre blog va cuprinde noutățile referitoare la ceea ce scriu sau la ceea ce îmi propun să fac, întrucât îmi doresc să mă dezvolt pe acest plan cât mai mult în viitor. Tot aici se încadrează și postările referitoare la eventualele schimbări importante.
Din viața mea este categoria destinată postărilor ce cuprind întâmplări, experiențe, povești din viața de zi cu zi care și-au pus, într-un fel sau altul, amprenta asupra mea.
Fragmente și poezii este o categorie al cărei nume e destul de clar. Deși nu am mai postat nimic de genul ăsta în ultima vreme, presimt că în viitor vor mai fi momente în care voi simți să las și altceva scris de mine pe blog.
Perspective va aduna părerile personale, viziunile mele asupra unor lucruri și situații/evenimente/întâmplări care mi-au atras atenția și despre care am simțit, la un moment dat, nevoia să scriu. E o categorie care se intersectează cu Din viața mea, însă are, cred eu, un grad mai mare de generalitate.
Noutatea constă în Oameni frumoși, povești faine. Întrucât am descoperit în ultima vreme bloguri și pagini de Facebook în spatele cărora se află oameni care au povești ce merită auzite/făcute cunoscute, mi-am zis că n-ar fi rău să scriu, din când în când, despre descoperirile mele din mediul online, dar și din viața de zi cu zi. Mi-am dat seama că am o postare de genul acesta, cea despre proiectul The Atlas of Beauty, pe care o găsiți aici.

Hai că-ncep să mă simt și mai motivată! :))

 

imagine

Dacă ți-a plăcut articolul, poți să-l împărtășești și altora 🙂
Adelina

All posts

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cuvinte-cheie

×