Fericire, unde ești?

06/05/2017 adelina 0 min read No Comments

Fericire, unde ești?

06/05/2017 Adelina 2 min read No Comments

Uneori, mă legam singură la ochii sufletului. Alteori, îi țineam închiși bine de tot; mă încruntam. Uitam să văd. Asta s-ar putea numi orbire autoimpusă?
Din fericire, momentele astea s-au rărit. Citatul din cartea mea de suflet, Micul Prinț, și anume Nu poți vedea bine decât cu inima. Esențialul e invizibil pentru ochi., nu e doar o metaforă care sună frumos. Cuvintele astea exprimă un adevăr după care mă ghidez.

Așa că, după atâtea încercări și eșecuri și greșeli, încerc să țin mereu larg deschiși ochii sufletului. Și să văd, să văd cu adevărat lucrurile, să privesc în ele, nu prin ele. Să ajung la esența lor. Și să văd câtă fericire pot găsi în jurul meu, dacă e armonie înlăuntrul meu. Doar am zis că interiorul influențează exteriorul.

Chiar dacă mai am și zile proaste, acele zile care sunt normale, din când în când, și despre care am scris aici, încerc zi de zi să fiu bine cu mine, să mă ascult… și mai ales să văd. Să văd cât de fericită sunt de fapt! Sunt atât de multe lucruri care mă fac fericită, care îmi fac sufletul să zâmbească. Care îmi aduc liniște. Care mă fac să știu că sunt binecuvântată mereu, indiferent de momentele sau zilele cu furtuni.

Sunt fericită că am acel suflet, acel the one care îmi ține sufletul în brațe, indiferent de ziua pe care o am. Sunt fericită că am o familie care mă iubește necondiționat și care mă sprijină dintotdeauna, de când am făcut primii pași în viață. Sunt fericită când văd că oamenii pe care îi iubesc zâmbesc. Sunt fericită când se face iară primăvară. Sunt fericită că știu că port în mine primăveri nesfârșite. Sunt fericită că pot scrie. Sunt fericită când mă plimb și simt că mă încarc cu energii pozitive. Sunt fericită că… sunt. Sunt fericită. Și binecuvântată.

Nu mai vreau să stau cu ochii închiși când în juru-mi e atâta soare.

 

(postare scrisă cu https://www.youtube.com/watch?v=BmhgM_oaFC8 pe fundal, cu soare la fereastră și cu armonie-n mine)

imagine preluată de aici 

 

Dacă ți-a plăcut articolul, poți să-l împărtășești și altora 🙂
Adelina

All posts

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cuvinte-cheie

×