Îndrăgostiții au un timp al lor

24/02/2017 adelina 0 min read No Comments

Îndrăgostiții au un timp al lor

24/02/2017 Adelina 1 min read No Comments

Dragostea este o sărbătoare a sufletelor care se dăruiesc unul celuilalt.

Dragostea nu se limitează la date calendaristice fiindcă este în afara oricăror limite temporale. Îndrăgostiții au un timp al lor, înțeles și simțit doar de ei.

Dragostea înseamnă să dăruiești flori și fiori în sufletul celuilalt, de care să ai grijă în fiecare clipă care va urma.

Dragostea e atunci când îți cuibărești sufletul în sufletul celuilalt fără să-ți fie teamă că, după ce trece o zi, o săptămână, o lună, un timp, te va alunga.

Dragostea este. Și va fi mereu.

Îmi place sărbătoarea de Dragobete fiindcă, recunosc, sunt cu ochii pe cei care duc flori iubitelor sau soțiilor, fiindcă zâmbesc atunci când văd că unii îndrăgostiți petrec ore bune în căutarea cadoului simbolic care să i se potrivească persoanei iubite, fiindcă e frumos să văd că oamenii își oferă timp unul celuilalt. Ziua de 24 februarie marchează, calendaristic, Ziua Îndrăgostiților.

Așa cum am mai spus, dragostea nu se limitează la date calendaristice. Dragostea nu respectă timpul firesc. De aceea cred că îndrăgostiții ar trebui să trăiască un Dragobete permanent. În fiecare clipă. Un Dragobete al sufletelor. Al sufletelor nedespărțite.

 

imagine preluată de pe https://unsplash.com

Dacă ți-a plăcut articolul, poți să-l împărtășești și altora 🙂
Adelina

All posts

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cuvinte-cheie

×