Nu m-am întors

12/02/2019 adelina 0 min read No Comments

Nu m-am întors

12/02/2019 Adelina 2 min read No Comments

#adelinascrie

Pregătesc lucruri noi și conținut de calitate. Revin cât de repede!

Asta e tot ce ați putut vedea timp de aproape un an dacă ați accesat www.adelinascrie.ro. Nu a fost o minciună partea Revin cât de repede: atât de repede am putut de data aceasta. Am avut nevoie de timp ca să-mi dau seama încotro îmi doream cu adevărat să merg. În toată perioada asta, am citit și recitit toate postările dintr-o perspectivă autocritică exagerată. Atât de exagerată, încât la un moment dat am vrut să le șterg pe toate. Nu am făcut asta, din fericire, ci doar le-am setat pe modul Privat. Mă gândeam că atunci când voi putea să scriu din nou, o voi lua de la zero. Cuvântul-cheie din capul meu era reinventare. Zilele trecute le-am făcut din nou publice, pentru că, așa cum sunt, fac parte din ceea ce am reușit să construiesc eu aici – cu încetinitorul, extrem de greu, cu pauze al naibii de lungi.

 

De data asta însă nu știu dacă a fost o pauză. De scris am scris mai mereu. Nu pe hârtie, nu pe laptop. În capul meu am creat ceva non-stop: articole pentru blog, versuri răsfirate, texte alandala. Am avut nevoie de timp ca să stau eu cu mine, să îmi adun în tihnă ideile și să le așez frumos, așa cum se cuvine, ca să vă spun și vouă despre ele. În mintea mea pot crea oricum, cu mine pot dezbate teme așa cum îmi vine, dar în fața voastră, cititorii mei, nu pot veni ca o împrăștiată care vrea să spună cât mai multe și, la final, își dă seama că nu a reușit să transmită mai nimic 🙂 Rămâne valabil ce am zis odată: Eu vreau cuvinte pentru suflete. Ca să sper că reușesc să fac asta, am avut nevoie de tot acest timp.

 

Iată-mă, deci, acum, aici. E trecut de miezul nopții, mi se închid ochii, știu că mai am atâtea de scris despre perioada asta în care am părut absentă, probabil că voi reveni cu o postare mai amplă la momentul potrivit. Acum, la finalul articolului și, din punctul de vedere al orei, la începutul unei noi zile, tot ce mi-a rămas să fac e să zâmbesc.

Nu m-am întors, fiindcă, în esență, nu am plecat niciodată cu adevărat.

 

Photo by Aaron Burden on Unsplash

Dacă ți-a plăcut articolul, poți să-l împărtășești și altora 🙂
Adelina

All posts

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cuvinte-cheie

×