Să ne alintăm, dar cu măsură!

07/09/2016 adelina 0 min read No Comments

Să ne alintăm, dar cu măsură!

07/09/2016 Adelina 2 min read No Comments

 

Cred că multor oameni le place să-i alinte pe cei dragi și să fie și alintați, din când în când, de cei dragi. Am spus din când în când. Altora le place mereu. Doar că am avut ocazia, recent, să văd că acest mereu nu e tocmai ok nici măcar când vorbim de un copil de câțiva ani.

E frumos să ne drăgălim, să ne răsfățăm, să ne adresăm pe nume dulci, să ne jucăm copilărește, să vorbim pe un ton cât mai dulce. E frumos și atunci când toate astea se întâmplă între doi îndrăgostiți, și atunci când vorbim de relația dintre copii și părinții lor, și atunci când vorbim de relația dintre bunici și nepoții lor, și atunci când vorbim de oricare altă relație în care oamenii se mai alintă fiindcă își permit într-o astfel de legătură. E tare frumos, că doar tuturor ne place (presupun, sper să nu greșesc) să simțim afecțiune și dragoste prin această formă de exprimare, alintatul.

E frumos până la un anumit punct. Atunci când se întâmplă din când în când și nu mereu. Și când vine vorba de alintatul în public, indiferent de tipul de relație, cred că ar trebui să existe mai multă atenție în ceea ce privește intensitatea și durata alintatului.

Îndrăgostiții să se alinte, căci în dragoste există și răsfăț.

Părinții să-și drăgălească micuții și să se joace cu ei pe-nțelesul lor.

Bunicii să le vorbească duios nepoților, că doar așa sunt bunicii și micuții adoră asta.

Să ne alintăm cu toții dacă asta simțim, dacă așa ne place, dacă așa le place celor cu care și pe care-i alintăm.

Să ne alintăm, dar cu măsură! Mai trebuie să fim și serioși, să ne comportăm și serios, să vorbim și serios, indiferent de relație.

(Postarea asta a fost scrisă de un om căruia îi place să fie alintat și să alinte mereu, dar știe că mereu nu e ok nici pentru el, nici pentru cei din jur, așa că încearcă să transforme mereu-ul într-un din când în când sănătos 🙂 )

Dacă ți-a plăcut articolul, poți să-l împărtășești și altora 🙂
Adelina

All posts

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cuvinte-cheie

×